Χαρακτηριστικά

Διαχείριση Πελατολογίου

Καταχωρείστε τα στοιχεία των πελατών και των προμηθευτών σας και εκμεταλλευτείτε τη δύναμη μιας βάσης δεδομένων. Φιλτράρετε τους πελάτες σας με όποιο τρόπο χρειαστείτε και έχετε πάντα την εικόνα που θέλετε στον υπολογιστή σας ή στη συσκευή που χρησιμοπιοιείτε, όπου και αν βρίσκεστε.

Καταστάσεις Υπολοίπων

Δείτε άμεσα ποιοί πελάτες έχουν υπόλοιπο, ζητήστε καρτέλες και μείνετε ενημερωμένοι για τα οικονομικά υπόλοιπα. Με μια ματιά μπορείτε να δείτε τις σας οφείλουν.

Online Πληρωμές

Δεχτείτε πληρωμές με κάρτες και απλοποιήστε τον τρόπο εξόφλησης. Συνδέστε το BillingUp με τον λογαριασμό σας στο Paypal και πληρωθείτε άμεσα και γρήγορα. Δώστε στον πελάτη σας περισσότερους τρόπους εξόφλησης και πληρωθείτε πιο γρήγορα.

Πρόσβαση από παντού

Πρόσβαση στα λογιστικά στοιχεία της επιχείρησής σας (έσοδα, έξοδα, ΦΠΑ κ.α.) από όπου και να βρίσκεστε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet. Ξεκινήστε τη δουλειά στο γραφείο και συνεχίστε την όπου και αν βρίσκεστε.

Αυτοματοποίηση Έκδοσης

Εκδώστε αυτόματα επαναλαμβανόμενα παραστατικά. Ορίστε τη συχνότητα της χρέωσης και το BillingUp θα αναλάβει αυτόματα την έκδοση. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε και υπενθυμίσεις εξόφλησης για τον πελάτη σας. Αυτοματοποιήστε τον τρόπο που τιμολογείτε και κερδίστε χρόνο.

Παραμετροποίηση Παραστατικών

Επιλέξτε τα παραστατικά που χρειάζεστε και επεξεργαστείτε το καθένα χωριστά. Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρώμα των τίτλων καθώς και το χρώμα του φόντου των τίτλων.

Reports

Δείτε με μια ματιά έσοδα ή έξοδα συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, δείτε την ανάλυση του ΦΠΑ, πάρτε μια εικόνα του αποτελέσματος (κέρδη/ζημιά) ή δείτε την ανάλυση εσόδων ανά υπηρεσία για να ξέρετε τι αποδίδει καλύτερα.

Ασφάλεια

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια των δεδομένων σας. Ο διαδικτυακός τόπος του Billing Up χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL και κρατάμε καθημερινά backup. Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα με κανέναν τρίτο για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.

Πρόσβαση Λογιστή

Διευκολύνετε την συνεργασία και την επικοινωνία με τον λογιστή σας δίνοντας του πρόσβαση στο BillingUp. Άμεση πρόσβαση σε όλα τα παραστατικά και τα reports εσόδων/εξόδων, την εικόνα ΦΠΑ κ.α. τα οποία διευκολύνουν την φοροτεχνική παρακολούθηση της επιχείρησης.

Ενημερώσεις από Λογιστή

Δώστε την ευχέρεια στον λογιστή σας να κοινοποιεί τις φορολογικές υποχρεώσεις σας μέσα από την εφαρμογή του BillingUp έτσι ώστε να έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία των οφειλών σας (ποσά, ταυτότητες πληρωμών κλπ.) συγκεντρωμένα σε ένα σημείο με αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις.

Εγκυρότητα ΑΦΜ

Κατά την καταχώρηση πελάτη έχετε τη δυνατότητα ελέγχου του ΑΦΜ από την επίσημη ιστοσελίδα VIES της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι για τη σωστή καταχώρηση οποιουδήποτε ΑΦΜ που ανήκει στην Ευρώπη.

Υποστήριξη

Κάθε χρήστης του BillingUp έχει τη δυνατότητα μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον να ανοίξει Support Ticket και να ζητήσει βοήθεια. Κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο. Η διαδικασία γίνεται μέσω ανταλλαγής email.

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Με τη χρήση του site και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.